Ochiul lui Horus si Om

Inele cu simboluri: Ochiul lui Horus si Om:

Ochiul lui Horus sau Atotvazatorul Utchat în Egiptul antic, este un semn de protectie si putere regala. Era considerat o sursa de fluid magic, ochiul-lumina purificator.
Horus a fost zeul soim, stapânul cerurilor: ochiul sau drept era „ochiul lui Ra”, (zeul soare), iar cel stâng, „ochiul lui Horus”, simbol al Lunii. Prezentat ca un ochi cu sprânceana, denota forta si putere. Acest simbol al ochiului sfânt era considerat ca protector puternic împotriva raului si îsi mentine rezonanta si astazi. Se spune ca aduce intelepciune si luciditate si daca te folosesti de puterile sale poti atinge orice scop.

OM (AUM) este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce imbraca o infinita varietate de forme, culori, structuri, natura insasi in infinite manifestari. Il gasim in conceptia hindusa ca fiinta suprema.  Acesta mistica silaba contine si inchide tot ce e sacru in hinduism. ‘Om’ este insusi evocarea sufletului universal.
Se spune ca atrage sansele favorabile si oportunitatile in planul sentimental, dragostea, fericirea si armonia. Confera succese financiare deosebite si protectie impotriva dusmanilor si a energiilor negative.

 

Indisponibile

Advertisements

4 Responses to “Ochiul lui Horus si Om”

 1. iconarumatei Says:

  Te rog ma anunti cu prima ocazie cand devine cel cu Om disponibil? Mersi mult.

  • Lena Says:

   Daca e nevoie, la prima tura de rasina voi face si unul cu Om, cam pe miercuri sau joi.

   • iconarumatei Says:

    Ideea e ca imi place foarte mult..chiar daca l-ai putea face si mai colorat dar cu simbolul Om iesit ine videnta sau chiar si ca primul tot arata interesant.. Eu sunt din Galati si problema ar fi cum intru in posesia lui? sii cati bani ti-as datora?

    • Lena Says:

     Pretul e in functie de dimensiune, ca cele din poza de mai sus e 14 lei. Se adauga costul transportului prin posta romana, adica 3 sau 7 lei in functie de cum vreti sa achitati, prin banca sau ramburs. Trimite un mail pe lenasplace_biju@yahoo.com si stabilim detaliile.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: