Despre mine

Ma numesc Elena si pentru prieteni sunt Lena sau Lori.  Am multe preocupari si multe pasiuni, o parte de-o viata si altele capatate de-a lungul timpului: pietrele vor fi intotdeauna pe primul loc in inima mea, am o colectie mica dar o privesc ca pe-o avere a sufletului meu. Pe locul doi e fotografia, mi-a placut intotdeauna dar s-a transformat in hobby in urma cu vreo cativa ani. Pe locul trei e bijuteritul – pasiune relativ recenta dar care tinde sa se indrepte vertiginos spre primul loc.

Cam atat despre mine…  Dialog recent cu cineva care ma cunoaste bine:  daca ar fi sa ma definesti in cateva cuvinte, ce-ai spune?  Raspunsul a fost: “ceva nou”; am stat putin sa rumeg si stiu ca are dreptate, cu bunele si relele ce deriva din asta.  Acum bijuteresc si simt ca asta-mi ofera zilnic acel “ceva nou” de care am nevoie.

Despre ceea ce fac nu sunt multe de spus. Am inceput mai mult in joaca, dupa ce am vazut un pandantiv superb lucrat din lut polimeric si cupru.  Nu stiam pe atunci ce e Fimo sau Premo si habar n-aveam despre tehnici de bijuterit. Am cochetat cu lutul polimeric o perioada, a fost mult studiu, multe experimente dar nu am facut niciodata un pandantiv ca acela pe care l-am vrut atat de mult.  Invatand noi tehnici, a inceput sa-mi placa sarma apoi margelutele de nisip si mai am din cand in cand cate o nostalgie legata de fimo si cupru 🙂 . Cel mai mult imi place sa lucrez cu sarma, experimentez si invat mereu tehnici noi si incerc sa le adaptez stilului meu. Nu pot sa spun despre accesoriile mele daca sunt frumoase sau nu dar pot sa spun ca le lucrez cu mult drag si in fiecare din ele exista si o particica din sufletul meu.

5 Responses to “Despre mine”

  1. cris69 Says:

    ce pot sa iti urez? succes.

  2. cris69 Says:

    imi place ce ai mesterit. gingasie si frumusete.

  3. din curiozitate Says:

    Simpatica pagina , succes mai departe .


Leave a comment